gummi abicum için ürünler (5)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kuru Kayısı 1000G

Kuru Kayısı 1000G

Kayısılar, beta karoten, A, C ve E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidanın mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif stresten korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısılar, beta karoten, lutein, zeaksantin ve C ile E vitaminlerinin mükemmel bir kaynağıdır. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren beta karoten, A vitamininin öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun onu bu vitamine dönüştürebileceği anlamına gelir. Bu tüm besin maddeleri, gözlerinizi hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sağlığını iyileştirebilen çözünür lif açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum, sinyal iletimini, kas kasılmalarını ve sıvı dengesini destekler. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdaların tüketilmesi, hipertansiyonu önlemeye yardımcı olabilir ve inme riskini azaltabilir.
Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Goji -meyveleri bazen "kırmızı elmaslar" olarak adlandırılır ve " süper gıdalar" kategorisinde yer alır. Goji meyveleri, Çin'de 2.000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmekte ve tüketilmektedir. Onurlarına bir festival de düzenlenmektedir. Goji, bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını destekleyen en büyük C vitamini kaynaklarından biridir. C vitamini ayrıca demir alımında da rol oynar. Meyveler, sinir sistemi de dahil olmak üzere düzgün işleyişten sorumlu B vitaminleri de içerir. Vitaminlerin yanı sıra, meyveler potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve selenyum gibi minerallerin de kaynağıdır. Meyveler ayrıca, Goji sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan lifler sağlar. Güçlü antioksidan özelliklere sahip bir polisakarit kompleksi ve doğru bağırsak bakterileri florasından sorumludur. Değer 1386KJ/327 kcal - %16 RWS* Yağ 1,2 g - %2 doymuş yağ asitleri 0 g - %0 Karbonhidrat 64,1 g - %25 dahil.
Kuru Kayısı 1000g

Kuru Kayısı 1000g

Kayısılar, beta-karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, A vitamini öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri, gözleri hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sistemi sağlığını iyileştirebilen çözünür lifler açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum açısından zengin gıdalar, örneğin kayısılar, yüksek tansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak püresi veya granola şeklinde sunulabilir. Ayrıca, kuru yemeklerin bir bileşeni olarak, et veya salatalara ek olarak kullanılabilirler. Et ve et yerine geçen soya ürünleri ve seitana lezzetli bir kayısı sosu yapmak için de kullanılabilir.
Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.